Uutishuone

AJANKOHTAISTA, TÄHDELLISTÄ JA TAPAHTUMIA

Tapahtumat

  

 • 24
  loka
  Keikkaa pukkaa -rekrytointitapahtuma Porvoossa
  Kiinnostaako keikkailu vammaispalveluissa? Nyt on töitä tarjolla Rinnekodin yksiköissä Porvoossa. Rinnekoti on kotimainen ja palveluiltaan Suomen monipuolisin yksityinen kehitysvamma-alan toimija. Oletpa nykyinen keikkailija tai vasta keikkailua hark..
  Lue lisää
 • 25
  loka
  Keikkaa pukkaa -rekrytointitapahtuma Karjalohjalla
  Kiinnostaako keikkailu vammaispalveluissa? Nyt on töitä tarjolla Rinnekodin yksiköissä Karjalohjalla. Rinnekoti on kotimainen ja palveluiltaan Suomen monipuolisin yksityinen kehitysvamma-alan toimija. Oletpa nykyinen keikkailija tai vasta keikkailua ..
  Lue lisää
 • 26
  loka
  Keikkaa pukkaa -rekrytointitapahtuma Tampereella
  Kiinnostaako keikkailu vammaispalveluissa? Nyt on töitä tarjolla Rinnekodin yksiköissä Tampereella. Rinnekoti on kotimainen ja palveluiltaan Suomen monipuolisin yksityinen kehitysvamma-alan toimija. Oletpa nykyinen keikkailija tai vasta keikkailua ha..
  Lue lisää
 • 01
  marras
  Rekrytoija 2017
  Rekrytoija 2017 -tapahtuman ilmoittautuminen on käynnissä! >>>http://bit.ly/2vHiV8g Vuosittainen tapahtuma kokoaa yhteen kunta-alan rekrytoijat ja henkilöstöasiantuntijat. Tänä vuonna kuulemme vinkkejä parhaan työtiimin rakentamiseen, asiaa lähe..
  Lue lisää

Seuturekry Oy

Sibeliuksenkatu 1 A 8, 2. krs
13100 Hämeenlinna