Sijaisuudet

VAPAA TAPA TYÖSKENNELLÄ

Usein kysyttyä

1. Mistä näen avoimet työpaikat?

Avoimia työpaikkoja, joiden kesto on yli 3 kk, voit selata internetsivuillamme, kohdassa Avoimet työpaikat. Avointen paikkojen haku edellyttää rekisteröitymistä järjestelmäämme.

 

2. Mistä näen avoimet sijaisuudet?

Kirjaudu (rekisteröityneenä käyttäjänä) järjestelmään ja katso Työtarjotin. Sijaisuudet täytetään hyvin nopeasti eivätkä avoimet sijaisuudet ehdi aina tulla edes selattavaksi. Henkilöstökoordinaattorimme ottavat yhteyttä suoraan sijaisiin. Jos olet kiinnostunut jostakin tietystä sijaisuudesta, ota yhteyttä. Pidä ajan tasalla omat yhteys- ja osaamistietosi sekä kalenterisi niin yhteydenotot osuvat paremmin juuri Sinun tarpeisiisi.

 

3. Mitä tapahtuu kun jätän hakemuksen? 

  • Jos jätit hakemuksen sijaistyöntekijäksi, varaamme Sinulle henkilökohtaisen tapaamisajan. Ota tietojesi tallentamisen jälkeen yhteyttä tapaamisajan sopimiseksi puh. (03) 621 3900.
  • Jos jätit työpaikkahakemuksen vakinaiseen työtehtävään (Avomet työpaikat), saat henkilökohtaisesti tiedon valinnoista.

 

4. Milloin ja miten työt alkavat?

  • Valitulle työnhakijalle työnantaja tiedottaa henkilökohtaisesti. Ei-valitut saavat tiedon Seuturekryltä. 
  • Jos olet hakenut sijaistyöntekijäksi, otamme Sinuun yhteyttä, kun sopiva sijaisuus löytyy. Sijaisuuksista sovitaan tekstiviestein ja niihin voi myös tarjoutua oma-aloitteisesti Työtarjottimella.

 

5. Mistä saan työtodistuksen?

Työsuhteen päätyttyä työtodistuksen saa pyynnöstä henkilöstökoordinaattorilta.

 

6. Onko meillä työterveyshuolto?

  • Hämeenlinnan seudulla Työsyke Oy
  • Forssan seudulla FSTKY:n työterveyshuolto
  • Päijät-Hämeessa Työterveys Wellamo Oy

Koko henkilöstömme kuuluu lakisääteisen työterveyshuollon piiriin. Sijaisella tulee olla aina lähete omalta henkilöstökonsultiltaan asioidessaan työterveyshuollossa.

 

7. Milloin palkka maksetaan?

  • 1-12 päivää työtä tekevien tuntipalkkaisten palkanmaksu on kuukauden 15. tai viimeinen päivä. Palkanmaksuaikataulun ja ohjeet,tuntilistojen toimittamiseen löydät järjestelmästämme kohdasta Tiedoksi. Aikataulu on saatavilla myös Seuturekryn toimistoilla.
  • Yli 12 päivää kestävien työsuhteiden palkanmaksu on peruspalkkojen osalta kuukauden viimeinen päivä ja erilliskorvaukset maksetaan seuraavan kuukauden joko 15. tai viimeinen päivä.

 

8. Milloin tarvitsen rikostaustaotteen?

Edellytämme rikostaustaotteen esittämistä kaikilta työntekijöiltä, jotka työskentelevät alle 18-vuotiaiden lasten kanssa. Otteen voit tilata Oikeusrekisterikeskukselta.

 

9. Mihin henkilötietojani käytetään?

Seuturekry tallentaa työnhakijan työnhakulomakkeella luovuttamat tiedot koneellisesti tietojärjestelmään. Tietoja käytetään, kun työnhakijalle etsitään sopivaa työpaikkaa ja kun hoidetaan hänen palvelussuhdeasioitaan. Seuturekry luovuttaa henkilötietoja vain viranomaisille, joilla on lakiin perustuva oikeus saada tietoja. Rekisterin käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus. Lue tarkemmin omalta sivultaan.

Seuturekry Oy

Sibeliuksenkatu 1 A 8, 2. krs
13100 Hämeenlinna