Sijaisuudet

VAPAA TAPA TYÖSKENNELLÄ

Sijaisena Seuturekryssä

Sijaisena työskentely

Sijaisuus on joustava tapa tehdä töitä. Voit vapaasti valita milloin ja mitä tarjotuista töistä otat vastaan. Sovita työt elämäntilanteesi mukaan. Seuturekry Oy:n sijaisena voit ottaa vastaan töitä ammattisi ja koulutuksesi mukaan monipuolisesti. Välitämme sijaisia asiakasorganisaatioillemme, kunkin yksiköiden työkapasiteetin tasoittamiseksi ja palvelujen saatavuuden varmistamiseksi. Merkittävimmät toimialat ovat esimerkiksi hoito- ja hoivatyö, päivähoito sekä ruoka- ja siivouspalvelut.

Työkutsuja saat joko tekstiviestinä tai voit oma-aloitteisesti seurata ja kiinnittyä keikkoihin järjestelmämme Työtarjottimella. Tämä edellyttää etukäteen rekisteröitymistä järjestelmäämme, haastattelua ja tehtyä sopimusta sijaisrekisteriimme ottamisesta.

Seuturekry on turvallinen työnantaja. Noudatamme AVAINTES-työehtosopimusta.

 

Sijaiseksi ryhtyminen pähkinänkuoressa:

1. Rekisteröidy sijaiseksi. Pääset täyttämään tietosi Seuturekryn etusivun oikeassa yläkulmassa olevasta Kirjaudu-painikkeesta.

2. Soitamme sinulle sopiaksemme haastatteluajan. Saat kaiken tarpeellisen tiedon sijaisena toimimisesta haastattelun yhteydessä.

Seuturekry Oy

Sibeliuksenkatu 1 A 8, 2. krs
13100 Hämeenlinna